Landssangerstevnet 31.mai-2.juni 2013

Leder-/Dirigenttreffet

Vi håper og tror at alle ledere og dirigenter som deltar på stevnet, møter opp på Leder-/Dirigenttreffet på Clarion søndag kl. 09:30.
Viktig at korenes leder stiller, da det etter planen skal deles ut resultatet av NSF's ferdige resultat av KORHÅNDBOKA :-)

Nå nærmer det seg ....

Vi gleder oss veldig til å få besøk av dere alle.
Det ligger ute en del nytt, husk å bla dere ned på sidene, slik at dere får med dere alt av info.
I programmet dere får ved ankomst så finner dere alt av gjøremål denne stevnehelga, klokkeslett osv. Stevnemateriell vil som før nevnt befinne seg på hotellet der de respektive kor skal bo, dette kan hentes ut på fredag av leder/reiseleder.
Send mail hvis det er noe dere lurer på, heidi-p3@online.no.
15.4.13 HP

Kontonr. og betalingsfrister

Dere får alle en mail rundt midten av februar, her vil det blant annet stå hvor mye som skal innbetales i stevnekontingent innen 1.mars.
Kr. 730.- pr.pers, så start innsamlinga i koret nå
🙂
Landssangerstevnets kontonr.:
4202.40.39344.

VIKTIG:  Det er koret som betaler inn summen totalt, ingen betaler hver for seg.
_________________________________________________________
18.01.13 HP

Bindende påmelding:

Håper alle etternølere har reagert nå 😉, slik at vi kan regne med at kora som skal delta har sendt inn oppdaterte lister og at tallene vi har er reelle. 
All registrering, hotell, ankomstdatoer, osv. blir foretatt nå og utsendelse av nærmere info til de enkelte kor vil komme ut i midten av februar. 
02.01.13 HP
__________________________________________________

HAR DERE GLEMT NOE?

Minner om at fristen for bindende påmelding er gått ut 🤔
12.12.12HP
__________________________________________________


Nå blir skjema sendt ut for oss via sekretæren i NSF


TIDSFRISTER:

Dette skjema må være oss i hende innen 30.november 2012

Stevnekontingent betales innen 1.mars 2013 som også er frist for navneliste og romfordeling.

Overnatting betales innen 1 april 2013. Faktura sendes dere, ut fra romfordelinga dere selv gir.

Vi trenger all den info vi ber om, så vær nøye med utfylling av skjema
29.10.12 HP

Full fart mot Landssangerstevnet

Landsstyre var på besøk sist helg og vi gikk opp ruta for Landssangerstevnet neste år. Tror vi kan konkludere med at vi trygt kan jobbe videre med tankerekke og planer som allerede er lagt.😎

Skjema for bindende  påmelding blir nå sendt ut, frist for tilbakemelding er satt til 30.november, og vi ber dere instendig om å overholde fristen.  Dette blir verktøyet vårt for å konkretisere antall hotellrom, bekrefte våre reservasjoner både her og der.   Husk det er vi som booker dere inn, så dialogen med navnelister osv. skal gå gjennom oss.
21.10.12

Møte med alle komitêene 7.juni

Da har vi hatt et felles møte før vi tar ferie.  Oppsummeringen på alle fronter viser oss at vi er godt i rute. Vi utarbeider et skjema som blir sendt ut først på september, hvor vi kommer til å be om mange opplysninger fra dere. Opplysninger som vil komme til nytte og kvalitetssikre vårt videre arbeide for at hver enkelt av dere og koret deres skal få en fin, opplevelsesrik helg i Trondheim om 1 år.
En gla`gjeng som skal sørge for at Landssangerstevne 2013 blir en bra greie 🙂
ønsker hver og en av dere en riktig GOD SOMMER!
Judith Refsnes, Arild Bendiksen, Mona Nessheim, Sonja Størseth, Johanne Helberg, Eli Mølnå, Grethe K. Myhre, Brit Kaasbøll, Heidi Pedersen, Berit Helberg Ikke tilstede: Ragnhild Henriksen, Ann Toril Bremnes, Line Elisabeth og Torill Carlsen

Tilleggsinfo lagt inn 27.april 2012

Stevnet vil starte med oppmarsj for åpning fredag 31.mai ca. kl. 17:00 -
og avslutte ca kl. 15:00 på søndag 2.juni.

Så vet dere det når dere skal bestille billetter 😉

Nyttig info

VELKOMMEN TIL TRONDHEIM

Stevnet går av stabelen 31.mai - 2.juni 2013

Stevnekontingenten er satt til kr. 730.- pr. deltaker. (Innbefatter bankettmiddag, stevnemateriell, leie av felleslokaler for å nevne noe)

OVERNATTING:
Det er 3 hoteller som brukes under stevnet og VI vil booke inn kora. Dette for å gjøre det enkelt for dere og hotellene. Alle hotellene ligger sentralt til i Trondheim og i gangavstand til alt av aktiviteter.  Flybussen stopper ved alle hotellene, togstasjonen ligger i umiddelbar nærhet.

Stevnekontoret blir å finne på Clarion Hotel & Congress Trondheim, det nye hotellet som åpner nå 27.april.

Overnatting inkl. frokost koster:
Enkeltrom kr.   1 095.-
Dobbeltrom kr. 1 295.- 
                        Pr.rom/Pr. døgn.

OPPGJØR:
Rommene skal for enkelthets skyld gjøres opp på forhånd, egen faktura blir sendt hvert kor med forfall 2 mnd. før stevnet.  Dette forenkler innsjekkinga og ikke minst utsjekk.  Da slipper dere å komme til Trondheim for å stå i kø 🙂

Stevnekontingent skal betales innen 1.mars.

Innen samme dato, altså 1.mars,  må vi ha endelig antall, navnelister, melding om allergi, spesielle behov for transport, mm
Vi vil utarbeid et skjema som må fylles ut.

Vi har, som nevnt til det kjedsommelige, lagt opp til at dette skal bli et litt annerledes stevne, hvor samhold og samhandling skal stå i fokus. 
Vi kan lokke med felles aktiviteter i OlavsHallen og i Nidarosdomen. I tillegg får hvert av kora vist seg fram i Byrommet og ikke en krok av Trondheim By skal unngå å merke at 1000 sangere har inntatt byen denne helga.

Fellsnummer vi må lære oss i kora før stevne er som kjent "Gud Signe vårt dyre Fedreland" og "Kjærlighetsvisa" den sistnevnte er fra medley`n vi har i NSF.  Musikkutvalget i forbundet følger opp dette.

Vi jobber med å knytte til oss avtaler med næringslivet i Trondheim, som alle deltakere skal få nyte godt av under Landssangerstevnet 2013