Programmet (kortversjon)

PROGRAMMET Kortvesjon som viser viktige klokkeslett og stedsangivelser

NB! Stevnemateriell vil bli å finne på hotellet der dere bor. Materialet er merket med korets navn, og leder/reiseleder bes henvende seg om dette i resepsjonen på hotellet.  Da sparer vi korets ansvarlige for at de MÅ innom stevnekontoret :-)

NB!  Viktig at dere tar med programmet dere får sammen med stevnemateriellet. Tekster til fellessanger, sted- og tidsangivelser står i det, og mye mye annet nyttig  

Stevnekontoret – Åpningstider

Fredag fra kl. 14:00 – 16:00

Lørdag fra kl. 09:00 – 10:00 og fra kl. 17:00 – 18:00

Søndag fra kl. 11:30 –14:00

( vi tillater oss å endre på dette hvis det viser seg at behovet ikke er tilstede. Møter du en stengt dør innenfor tidsrommene over, ring en av kontaktpersonene som står oppført i programmet så hjelper vi deg :-)  

Fredag:

Kl. 17:00 PRESIS starter oppmarsjen

Kl. 18:00 PRESIS åpning av stevnet i Nidarosdomen, ferdig ca. Kl. 19:00

Lørdag:

Kl. 11:00 PRESIS starter programmet i Olavshallen.  ALLE må sørge for å være på plass og påse at de følger den stemmevise plasseringen i salen. Sett deg der du hører hjemme med stemmen din. Det er ikke farlig å bli kjent med nye sangervenner :-) Ferdig ca kl. 13:00

Kl. 13:30 : 17:30 innenfor dette tidsrommet har korene fått tildelt sted og tid for konserter i byrommet.  Egen liste for dette.

Kl. 19:30 PRESIS starter banketten Clarion. 2 retters middag inkl. 1 enhet drikke (her kan du velge mellom øl, vin eller mineralvann) underholdning av koret som ble trukket ut, og tilslutt dans inn i ”sommer”natta. Barer vil bli satt opp i bankettsalen og vrimlearealet utenfor. Det kan ikke nytes medbrakt.

Søndag:

PR-komitèen i NSF vil ha egen stand i fojaêen på Clarion

Kl. 09:30 – 11:00       Dirigenttreff – Ledertreff, Møterom blir anvist på Clarion

NB! Endret tidspunkt. Vi kjører møtene parallelt. Regner med at ALLE ledere og dirigenter deltar. VIKTIG av korenes leder stller, da det etter planen skal deles ut NSF's resultat av KORHÅNDBOKA på ledertreffet.

Kl. 11:00 - Konsert gjennom dagen på Clarion og Rockheim. Egen liste for dette.

Kl. 14:00 Avslutning av Landssangerstevnet 2013

Kl. 15:00 Vell hjem og på gjensyn.

 

Vi vil at dere skal vite:

Under oppmarsjen og i Nidarosdomen på fredag, samt i Olavshallen på lørdag har vi Røde Kors representert. En viktig trygghet vi, som teknisk arrangør, ønsker å gi dere og å selv ha :-)

01.05HP